Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Ongeval Deerlijk Vandaag


Ongeval Deerlijk Vandaag

Ongeval Deerlijk Vandaag

Details over het ongeval

Er heeft zich vandaag een ernstig ongeval voorgedaan in Deerlijk. Rond 14.30 uur kwamen twee voertuigen met elkaar in botsing op het kruispunt van de N36 met de Kruisekestraat. De hulpdiensten kwamen ter plaatse om de slachtoffers te verzorgen.

Slachtoffers en schade

Het ongeval heeft geleid tot meerdere slachtoffers. Twee personen zijn zwaargewond en zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De andere inzittenden zijn lichtgewond en worden ter plaatse verzorgd. Beide voertuigen zijn total loss.

Oorzaak van het ongeval

De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend. De politie onderzoekt de precieze toedracht. Volgens getuigen zou één van de voertuigen het rode licht hebben genegeerd. De politie doet verder onderzoek om de precieze oorzaak te achterhalen.

Verkeershinder

Het ongeval zorgt voor verkeershinder op de N36. De weg is afgesloten in beide richtingen. Het verkeer wordt omgeleid via de omliggende wegen. De politie adviseert weggebruikers om rekening te houden met extra reistijd.

Hulpdiensten ter plaatse

De hulpdiensten zijn massaal ter plaatse om de slachtoffers te helpen. Meerdere ambulances, brandweerwagens en politiewagens zijn aanwezig. De hulpdiensten doen er alles aan om de slachtoffers zo goed mogelijk te verzorgen en de situatie onder controle te krijgen.

Getuigenoproep

De politie roept getuigen van het ongeval op om zich te melden. Mensen die het ongeval hebben zien gebeuren of die meer informatie hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie. De informatie van getuigen kan helpen om de oorzaak van het ongeval te achterhalen.


Comments